🎈Mobil Uygulamaya Özel Yüzde 10 Hafta Sonu İndirimi🎈

 
  Düzgün göremiyorsanız tıklayın. 
Sadece hafta sonu geçerli %10 indirim!
Sayın INDIRIM VAR, bu e-postayı görüntülemekte sorun yaşıyorsanız, lütfen tıklayınız.
Üyelik Bilgilerinizi değiştirmek için tıklayınız.
 
 Etstur
 
 
Sizi Arayalım  
 
 
 HAFTA SONUNA ÖZEL %10 İNDİRİM ŞU AN CEBİNDE!  
 
 Bu hafta sonu, seçili 5000'den fazla otelde %10 indirim seni bekliyor. Etstur mobil uygulamasına özel indirim kuponunu şimdi kullan, tatile daha az öde!  
 
 
 Kuponu Kullan 
 
 
app-kupon-hs10
 
 *Kampanyadan yararlanmak için kupon kodunun kampanyalar alanından rezervasyon tamamlama sayfasındaki ilgili alana girilmesi gerekmektedir. İndirim bundan sonra hesaplanacaktır. Kampanya; 14.04.2018 Cumartesi'den 15.04.2018 Pazar 23.59'a kadar tüm Şehir Otelleri'nde geçerlidir. Geçerli olan otelleri uygulama ana ekranındaki Şehir Otelleri tatil temasından görebilirsiniz. Kupon indirimi, sadece Etstur mobil uygulamasında geçerlidir. Kupon indirimi BKM Express ile yapılacak ödemelerde geçerli değildir. Kupon kullanım limiti, 1000 adettir. Değişiklik ve iptal yapılması durumunda ilgili kuponun geçerlilik tarihine göre işlem yapılacaktır. Kampanya dahilinde yapılan otel rezervasyonlarının iptal ve iadesi durumunda indirim kuponu tutarı iade edilemez. İptal ve iade işlemlerinde, toplam iade tutarından indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. Kupon kodu paraya çevrilemez, başkasına devredilemez veya satılamaz. Etstur, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
 
World'e özel indirimler. Üstelik 9 aya varan taksit!
Ödeme Seçenekleri
 
 
 
 
Facebook  Twitter  Foursquare  Instagram  GooglePlus  YouTube  Pinterest  Linkedin  
 
 
Etstur Google Play  Etstur App Store
 
 
 

E-bültenimiz Etstur'un sunduğu kampanyalar, avantajlar ve ürünler hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. bu bildirimde belirtilen hizmet ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. E-posta adresiniz, tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onay üzerine Etstur ve alt markalarına ait veri tabanında kayıtlı bulunmaktadır. Tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onayı iptal etmek isterseniz ileti@etstur.com'a mail ile talebinizi iletebilir, buraya tıklayabilir ya da 444 0 387'yi arayabilirsiniz.
E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için etstur@e.etstur.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Bu mesaj size euro.message hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir

 
Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Mersis No : 0381004079000024
Copyright © 1997-2018 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
 
 
 
 
Üyelikten Ayrıl
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar