Evdeyken de sıkılaşmak ve kilo kontrolü sağlamak mümkün! Detaylar blog11'de!

 
 Paylaş
Blog11
 
 
 
 

Reformer Pilates

Aletli pilates olarak da bilinen reformer pilates, pilates tekniklerinin özel aletler yardımıyla uygulandığı bir pilates çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar pilates topu, pilates bandı ya da dambıl gibi pilates esnasında kullanılan farklı aletler bulunsa da, özellikle son dönemde popülerleşen pilates reformer aleti kadar etkili bir pilates aracı daha olmadığını söylemek mümkün. Şimdi gelin, bu yepyeni egzersiz trendine yakından bakalım.

Evde Kullanabileceğiniz Spor Aletleri

Spor salonları düzenli olarak spor yapmak için ideal. Ama size uygun zamanlar herkese uygun zamanlarsa sıra olabiliyor, salon yakında değilse araya bir de yol giriyor, bazen de sadece insan gerçekten evden çıkıp spora gitmeye üşeniyor… Daha başka bir sürü mazeret, ama tüm bunları gerek var mı? Evinizde yeterince yer varsa ve spor aletlerine bütçe ayırabilecek durumdaysanız en azından kondisyon için bir spor aletini evinizin bir köşesine yerleştirmek, istediğiniz her an size hareket olanağı tanıyacaktır. Bununla birlikte aleti her gördüğünüzde spor yapma hevesi gelmesi de cabası. Evinizde kullanabileceğiniz kondisyon spor aletleri neler mi? Hemen listemize bakalım.

 

Göbek Eritme İçin Bilmeniz Gereken İpuçları

Devamını Oku

Kilo Takibi Nasıl Yapılır?

Devamını Oku
 
 
 
 
n11

n11.com, e-posta yoluyla kimlik bilgilerinizi veya şifrenizi sormaz. Bu mesaj size n11.com tarafından Özel Duyuru & Promosyonlardan haberdar olabilmeniz için, duyuru ayarlarınızdaki konuma göre gönderilmiştir.

n11.com'dan promosyon ve duyuru mesajı içeren e-posta almak istemiyorsanız, "Hesabım" sayfasındaki "Kampanyalardan e-postayla haberdar olmak istiyorum" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın.

E-bülten üyeliğinizi iptal etmek için tıklayınız.

Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
Katar Cad. No: 4, İTÜ Teknokent ARI 3, İç Kapı No: 803-902 (Bina Kodu: 902-1580880019)
34467 Sarıyer / İstanbul
Bize Ulaşın: 0850 333 0011
Mersis No: 0309 0345 3320 0013

Bu e-posta mesajında belirtilen fiyat, stok durumu, kampanya ve ürün özellikleri belirli bir süre için geçerlidir.
Güncel fiyatlar için n11.com'u ziyaret edin.

Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

 Paylaş
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar