Sıcaklarda Ne Pişirsem? derdine son! Birbirinden lezzetli yaz yemekleri & tatlıları blog11'de!

 
 Paylaş
Blog11
 
 
 
 

Yaz Yemekleri

Yaz mevsimi ve sıcak günlerde yemek yemek de yemek yapmak da bazen zor olabiliyor. Havaların sıcaklığını yemeklerin sıcaklığıyla daha da bunaltıcı hale getirmemek için sıcak günlerde genellikle serinletici ve pratik yaz yemekleri tercih ediliyor. Peki yaz yemekleri nelerdir? Yazın neler pişirilir? Mutfakta zaman kaybetmemenizi sağlayacak hem pratik hem de serinletici yaz yemekleri listesi için tıklayın!

Yaz Tatlıları

Söz konusu tatlı olunca kendimize hâkim olmak kimi zaman pek mümkün olamıyor. Eğer siz de tatlıya hayır diyemeyenler topluluğunun sadık bir üyesiyseniz, ancak yaz mevsiminde ağır tatlılar haricinde alternatif tatlı tarifleri arayışı içindeyseniz, sizi sevindirecek bir yazı ile karşınızdayız: Yaz tatlıları! Yaz için tatlı tarifleri kolay olmalı, kısa sürede hazırlanmalı ve içinizi baymamalı diye düşündüğümüzden birbirinden fresh, birbirinden serin tatlı tarifleri ile sizleri buluşturalım istedik.

 
 
 
 
n11

n11.com, e-posta yoluyla kimlik bilgilerinizi veya şifrenizi sormaz. Bu mesaj size n11.com tarafından Özel Duyuru & Promosyonlardan haberdar olabilmeniz için, duyuru ayarlarınızdaki konuma göre gönderilmiştir.

n11.com'dan promosyon ve duyuru mesajı içeren e-posta almak istemiyorsanız, "Hesabım" sayfasındaki "Kampanyalardan e-postayla haberdar olmak istiyorum" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın.

E-bülten üyeliğinizi iptal etmek için tıklayınız.

Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
Katar Cad. No: 4, İTÜ Teknokent ARI 3, İç Kapı No: 803-902 (Bina Kodu: 902-1580880019)
34467 Sarıyer / İstanbul
Bize Ulaşın: 0850 333 0011
Mersis No: 0309 0345 3320 0013

Bu e-posta mesajında belirtilen fiyat, stok durumu, kampanya ve ürün özellikleri belirli bir süre için geçerlidir.
Güncel fiyatlar için n11.com'u ziyaret edin.

Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

 Paylaş
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar