Her evde olması gereken ev elektroniği ürünleri blog11'de!

 
 Paylaş
Blog11
 
 
 
 

Kıyma Makinesi Modelleri

Türkiye mutfağında etli yemeklerin yeri büyük… Etin ve etli yemeklerin her türlüsü kabulümüz desek yeri. Kıyma ile yapılan yemekler ise damak tadımızda ve geleneksel mutfak kültürümüzde oldukça geniş bir yer kaplıyor. Kendi evinizde kendi kıymanızı yapmaya ne dersiniz, peki? Sağlıklı beslenmek isteyenler, yedikleri kıymanın içinde ne olduğunu bilmek, ne yediğinin farkında olmak isteyenler ve kıyma konusunda ince bir damak zevki geliştirenler için evde kıyma yapmak artık çok yaygın bir tercih halini aldı. Yani artık evlerimizde bulunması gereken mutfak aletleri arasına bir de kıyma makinesi eklemenin vakti geldi diyebiliriz.

Dondurma Yapma Makinesi

Sıcakların tavan yaptığı şu dönemde söz konusu tatlı seçimi olduğu zaman diğer tüm tatlı çeşitlerini alaşağı eden bir lezzet var ki, kilolarca yeseniz doyamaz, yedikçe yiyesiniz gelir: Dondurma! Pekiyi neden dondurma yemek için bakkala, markete ya da bir cafeye gitmek zorunda olasınız ki? Evinize alabileceğiniz bir dondurma yapma makinesi sayesinde dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde, en sevdiğiniz meyve ve aromalarla ev yapımı dondurma yapmanız mümkün! Yıl boyu dondurma keyfi yaşamak isteyenlerin en çok tercih ettiği dondurma yapma makinesi modellerini sizin için derledik.

 

Smoothie Blender Tavsiye

Devamını Oku

Kahve Makinesi Çeşitleri

Devamını Oku
 
 
 
 
n11

n11.com, e-posta yoluyla kimlik bilgilerinizi veya şifrenizi sormaz. Bu mesaj size n11.com tarafından Özel Duyuru & Promosyonlardan haberdar olabilmeniz için, duyuru ayarlarınızdaki konuma göre gönderilmiştir.

n11.com'dan promosyon ve duyuru mesajı içeren e-posta almak istemiyorsanız, "Hesabım" sayfasındaki "Kampanyalardan e-postayla haberdar olmak istiyorum" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın.

E-bülten üyeliğinizi iptal etmek için tıklayınız.

Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
Katar Cad. No: 4, İTÜ Teknokent ARI 3, İç Kapı No: 803-902 (Bina Kodu: 902-1580880019)
34467 Sarıyer / İstanbul
Bize Ulaşın: 0850 333 0011
Mersis No: 0309 0345 3320 0013

Bu e-posta mesajında belirtilen fiyat, stok durumu, kampanya ve ürün özellikleri belirli bir süre için geçerlidir.
Güncel fiyatlar için n11.com'u ziyaret edin.

Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

 Paylaş
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar