Sahte e-postalar nasıl anlaşılır?

GoDaddy'nin Türkçe blogundan ipuçları, başarı hikayeleri ve teknolojik trendler hakkında yazılar görmek için bu e-maili açabilirsiniz.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Sahte e-postalar nasıl anlaşılır? E-postanız hacklenirse ne yapmanız gerek? Pek çok alanda kullandığımız e-postalarımızla ilgili bu soruların yanıtı Sahte e posta nasıl anlaşılır ve e postanız hack'lenirse ne yapmalısınız başlıklı yazımızda.

"Ben kendi halinde, küçük bir işletmeyim" deyip, güvenliği göz ardı etmeyin; hackerlar, küçük işletmeleri de hedef alıyorlar. Ayrıntılar, GoDaddy küçük işletme web sitesi güvenlik raporunda.

Adım adım kurulum rehberi
WordPress kurulumu: Adım adım WordPress nasıl kurulur

Yazar: İbrahim Korkmaz

Devamını Okuyun
Web site trafiği nedir, sitenizin trafiğini artırmak için neler yapmalısınız?

Yazar: Murat Erdör

Web sitenizi kurmakla işiniz bitmiş olmuyor! İşte, trafik çekmek için yapmanız gerekenler…

Devamını Okuyun

E posta pazarlama: Tatil dönemlerinde kalabalıktan sıyrılmanıza yardımcı olacak 6 ipucu

Yazar: Linsey Knerl

18-29 Aralık tarihleri arasında e-ticaret sitelerinin gerçek kullanıcı sayıları 3'e katlanıyor. Peki siz bundan nasıl faydalanabilirsiniz?

Devamını Okuyun

Hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle,

P.S. Bir web tasarımcı olarak müşterinizle resmi ilişkiler kurabilmek için teklif nasıl hazırlanır sorusunun cevabını bilmeniz gerekiyor. Yol gösterici ipuçlarını Web tasarım projeleri için teklif nasıl hazırlanır? başlıklı yazımızda derledik.

Facebook Twitter LinkedIn Google+

Yorumlar