Kendi işinizle, kendi yolunuzu çizmeye hazır mısınız?

GoDaddy'nin Türkçe blogundan ipuçları, başarı hikayeleri ve teknolojik trendler hakkında yazılar görmek için bu e-maili açabilirsiniz.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Sağlam bir yıllık plan yapmanız, yeni yılda satışlarınızın artmasına yardımcı olabilir. Birkaç soruluk testimizi yapın, size özel ipuçları alın.

Bu yıl girişimciliğe soyunacak olanlara yardımcı olmak amacıyla Türkiye'deki girişimcilik ekosistemini Melek Yatırımcı ve Girişimci Mentoru Ömer Abi'den dinledik. "Türkiye'deki genç girişimciler ve yatırımcılar bakış açılarını değiştirmeli."

Hobiniz, işinize katkı sağlayabilir
Festival, etkinlik, seyahate dair bir kişisel blog: cisetta.com

Yazar: Simay Yıldız

Devamını Okuyun
Web tasarım alanında başarıyı yakalamış bir kadın: Esra Bozbay Korkmaz

Yazar: Simay Yıldız

Esra Bozbay Korkmaz, Türkiye'de, erkeklerin egemen olduğu web tasarım ve geliştirme alanında bir kadın olarak başarılı işlere imza atıyor.

Devamını Okuyun

SEO uzmanı olarak yaşam koçluğu ve pilates eğitmenliği de yapılır mı? Yapılır!

Yazar: Simay Yıldız

Çok yönlü olmayı ve kendini farklı şeylerle beslemeyi seven SEO Uzmanı Bilge Aydoğan, pilates eğitmenliği, yaşam koçluğu deneyimlerini ve diğer ilgi alanlarını hadiyapalim.co'da bir araya getiriyor.

Devamını Okuyun

Hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle,

P.S. Online dünyada başarılı olmanız için ihtiyacınız olan araçları GoDaddy'den %20* indirimle alın. İndirimden faydalanmak için bir sonraki siparişinizde sepette nsblogn kodunu kullanın.

Facebook Twitter LinkedIn Google+

Yorumlar