Balkon ve bahçeleriniz için dekorasyon önerileri blog11'de!

 
 Paylaş
Blog11
 
 
 
 

Bahçe Mobilyaları 2019

Eğer siz de bahar ve yaz günlerinde balkonda, bahçede vakit geçirmekten hayli keyif alıyorsanız; bu keyfi birbirinden şık bahçe mobilyaları ile ikiye katlayabilirsiniz. Bahçe salıncağı, hamak, bahçe oturma grubu, bahçe masası gibi pek çok bahçe mobilyası; hem bahçenize modern bir görünüm kazandırır hem de burada geçirdiğiniz vaktin kalitesini arttırır. Sizler için 2019 yılının en trend bahçe mobilyalarını ve hem balkonlar hem de bahçeler için olmazsa olmaz aksesuarları ele aldık. Keyifli okumalar!

 

Balkon Dekorasyonu

Yaz aylarında, sıcak havalarda evin en çok vakit geçirilen bölümlerinden biri hiç kuşkusuz balkonlardır. Kışın bir hayli ihmal ettiğimiz balkonlar, güneşin yüzünü göstermesiyle baş tacı olmaya başlar. Hal böyle olunca balkon dekorasyonu da hayli önem taşımaktadır. Balkonunuzu zevkinize göre döşeyip aksesuarlarla renklendirdiğinizde balkonda içtiğiniz çayın bile daha keyif verici olduğunu göreceksiniz. İşte balkon dekorasyonu için ihtiyacınız olan tüyolar:

 

Bahçe Dekor Önerileri

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlarken eminiz ki kafanızda ufak ufak bahçe dekor fikirleri canlanmaya başlamıştır. Eğer siz de bu yaz en trend ve modern bahçe dekorasyon fikirlerini takip etmek ve bahçenizi tadına doyulmaz bir biçimde dekore etmek istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Bahçe dekor rehberimiz sayesinde 2019 yılının en popüler bahçe dekorasyon önerilerini takip edebilir, birbirinden şık ve orijinal bahçe dekorasyon malzemeleri arasından zevkinize en uygun olanları tercih ederek sıcak, samimi, doğal ve konforlu bir bahçe alanı yaratabilirsiniz. Bu fikirleri uygulayabilmek için ne yüksek bir bütçeye, ne de kocaman bir bahçeye ihtiyacınız var; ihtiyacınız olan tek şey biraz yaratıcılık ve elbette tüm bahçe dekor ürünlerini temin edebileceğiniz güvenilir bir kaynak!

 

Küçük Balkon Dekorasyonu

Yaz ayları balkon sefası için birebir. Balkonunuz küçük diye endişenmeyin. Sizler için hazırladığımız küçük balkon dekorasyonu önerilerimizle küçük balkonunuzda harikalar yaratabilirsiniz. Küçük balkon dekorasyonu için ihtiyaç duyabileceğiniz ipuçları işte şöyle.

 
 
 
 
n11

n11.com, e-posta yoluyla kimlik bilgilerinizi veya şifrenizi sormaz. Bu mesaj size n11.com tarafından Özel Duyuru & Promosyonlardan haberdar olabilmeniz için, duyuru ayarlarınızdaki konuma göre gönderilmiştir.

n11.com'dan promosyon ve duyuru mesajı içeren e-posta almak istemiyorsanız, "Hesabım" sayfasındaki "Kampanyalardan e-postayla haberdar olmak istiyorum" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın.

E-bülten üyeliğinizi iptal etmek için tıklayınız.

Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
Katar Cad. No: 4, İTÜ Teknokent ARI 3, İç Kapı No: 803-902 (Bina Kodu: 902-1580880019)
34467 Sarıyer / İstanbul
Bize Ulaşın: 0850 333 0011
Mersis No: 0309 0345 3320 0013

Bu e-posta mesajında belirtilen fiyat, stok durumu, kampanya ve ürün özellikleri belirli bir süre için geçerlidir.
Güncel fiyatlar için n11.com'u ziyaret edin.

Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

 Paylaş
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar