🎈Çocuklara ve Çocuk Kalanlara Özel Fırsatlar👼

Yurt içinde ve yurt dışında çok özel fırsatlar…
Bu e-postayı görüntülemekte sorun yaşıyorsanız, lütfen tıklayınız. E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için ucuzabilet@e.ucuzabilet.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Üyelik Bilgilerinizi değiştirmek için tıklayınız.
 Ucuzabilet.com  
  Etstur   
 
 Festival Havası Yaşatan İndirimleri Kaçırma! 
 
 
  23 Nisan ile birlikte ülkemizde başlayan çocuk şenlikleri, bahar ve yaz aylarında dünyanın dört bir yanında olacak! Renkli festivallerin coşkusuna ortak olmak istersen Ucuzabilet'te fırsatları kaçırma!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taksit Seçenekleri
 
 
Ucuzabilet Mobil Uygulaması
Google PlayApp Store
Ucuzabilet Mobil Uygulaması
 
 BİZİ TAKİP EDİN Bize Ulaşın  
     
 

E-bültenimiz Ucuzabilet'in sunduğu kampanyalar, avantajlar ve ürünler hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. bu bildirimde belirtilen hizmet ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. E-posta adresiniz, tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onay üzerine Ucuzabilet ve Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. alt markalarına ait veri tabanında kayıtlı bulunmaktadır. Tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onayı iptal etmek isterseniz buraya tıklayabilir ya da 444 87 87'yi arayabilirsiniz. .
E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için ucuzabilet@e.ucuzabilet.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Bu mesaj size euro.message hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir

Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Mersis No : 0381004079000024
Copyright © 1997-2019 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır.

Üyelikten Ayrıl
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar