Kendi işinin patronu olmak isteyen var mı?

GoDaddy'nin Türkçe blogundan ipuçları, başarı hikayeleri ve teknolojik trendler hakkında yazılar görmek için bu e-maili açabilirsiniz.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, KOBİ'lerin dijitali kendileri keşfetmesi gerektiğine inanıyor. 360 derece reklamcılık hizmetleri ve daha fazlasını sunan CRM Medya'nın hikâyesi blogumuzda.

Dijitali keşfetmek ve online dünyaya adım atmak isteyen KOBİ'ler ve girişimcilerin ihtiyacı olan araçlar GoDaddy'de %20* indirimde. İndirimden faydalanmak için bir sonraki siparişinizde sepette nsblogn kodunu kullanın.

SEO için yol haritası
SEO çalışması yapmak isteyen küçük işletmeler için ipuçları

Yazar: Yunus Korkmaz

Devamını Okuyun
Kendi işinin patronu olmak için gereken niteliklere sahip misin?

Yazar: Maxym Martineau

Kendi işinin patronu olmak için gerekli niteliklere sahip olup olmadığınızı merak ediyorsanız, tam size göre, 10 soruluk bir test hazırladık.

Devamını Okuyun

Dünya Yedekleme Günü'nde web sitenizi korumanıza yardımcı olacak 5 strateji

Yazar: Hugo Organista

Dünya Yedekleme Günü'nü geride bıraktık ancak mesajını dikkate almak için geç değil! Verilerinizi koruma altına alın.

Devamını Okuyun

Hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle,

P.S. Online dünyada başarılı olmanız için ihtiyacınız olan araçları GoDaddy'den %20* indirimle alın. İndirimden faydalanmak için bir sonraki siparişinizde sepette nsblogn kodunu kullanın.

Facebook Twitter LinkedIn

Yorumlar