Yeni bir televizyon almak isteyenlere… Televizyon dünyasına dair merak edilenler blog11'de!

 
 Paylaş
Blog11
 
 
 
 

Televizyon Çeşitleri: LED, LCD, OLED & Smart TV

Gelişen teknolojiye ayak uyduran elektronik cihazlardan biri de televizyonlar. Her geçen gün yeni model ile karşımıza çıkan çok sayıda televizyon modelleri bulunuyor. Hal böyle olunca, televizyon satın alırken büyük kararsızlık yaşamak da kaçınılmaz oluyor. Sık sık adını duyduğumuz ve en çok tercih edilen televizyon çeşitleri arasında LED TV, LCD TV, Smart özellikli TV ve OLED TV'yi sizler için detaylı olarak inceleyecek, avantajları ve dezavantajlarından bahsedeceğiz. Böylece televizyon alırken uzun uzun düşünmenize de gerek kalmayacak. Keyifli okumalar!

 

4K Televizyon Nedir?

Teknoloji aldı başını gidiyor, takip etmek bile başlı başına bir iş artık. Teknolojinin yeniliklerinden biri de televizyonlardaki 4K özelliği. Bu haftada size TV'ler için yeni sayılabilecek 4K teknolojisinden bahsedeceğim. Youtube'dan Netflix'ten aşina olduğumuz 4K teknolojisi artık TV'lerde… Bu haftaki yazımda 4K TV'lerin özelliklerinden, ne işe yaradıklarından, fiyatlarından ve en iyi 4K televizyon modellerinden bahsedeceğim. Ayrıca "4K televizyon nedir?" diye merak edenler de bu yazıda sorunun yanıtını bulabilecekler.

 

Samsung TV Modelleri

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte piyasaya sunulan televizyon modellerinin sayısı günden güne artıyor. Her yeni gün yeni bir özellik ve yeni bir teknoloji televizyonlarda bizleri karşılıyor. Televizyon satın almak için bir araştırmaya girdiğinizde karşınıza pek çok özellik, pek çok model ve pek çok marka çıkacak. Bu markalardan biri de Samsung. Samsung TV modelleri kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen televizyonlar arasında yer alıyor. Onlarca farklı teknolojik yenilik ve özellikle donatılan Samsung televizyonlar kusursuz bir seyir deneyimi yaşamak isteyenlerin imdadına yetişiyor. En sevilen Samsung televizyon modellerinin özelliklerini sizler için bir araya getirdik ve sizlere kısa bir Samsung TV satın alma rehberi hazırldadık. Keyifli okumalar!

 
 
 
n11

n11.com, e-posta yoluyla kimlik bilgilerinizi veya şifrenizi sormaz. Bu mesaj size n11.com tarafından Özel Duyuru & Promosyonlardan haberdar olabilmeniz için, duyuru ayarlarınızdaki konuma göre gönderilmiştir.

n11.com'dan promosyon ve duyuru mesajı içeren e-posta almak istemiyorsanız, "Hesabım" sayfasındaki "Kampanyalardan e-postayla haberdar olmak istiyorum" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın.

E-bülten üyeliğinizi iptal etmek için tıklayınız.

Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
Katar Cad. No: 4, İTÜ Teknokent ARI 3, İç Kapı No: 803-902 (Bina Kodu: 902-1580880019)
34467 Sarıyer / İstanbul
Bize Ulaşın: 0850 333 0011
Mersis No: 0309 0345 3320 0013

Bu e-posta mesajında belirtilen fiyat, stok durumu, kampanya ve ürün özellikleri belirli bir süre için geçerlidir.
Güncel fiyatlar için n11.com'u ziyaret edin.

Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

 Paylaş
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar