Habitat Derneği işbirliğiyle "Dijital Ben" projemiz başladı

GoDaddy'nin Türkçe blogundan ipuçları, başarı hikayeleri ve teknolojik trendler hakkında yazılar görmek için bu e-maili açabilirsiniz.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Türkiye'de küçük işletmelerin dijital dönüşümünü desteklemek için Habitat Derneği işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz "Dijital Ben" projemiz başladı. Proje kapsamında İki bin KOBİ dijital dönüşüm için ilk adımı "Dijital Ben" projesi ile atacak.

Siz de dijital dönüşüm için ilk adımı GoDaddy'den %20* indirimle atın! İndirimden faydalanmak için bir sonraki siparişinizde sepette nsblogn kodunu kullanın.

Anneler en iyisini hak ediyor
Anneler Günü için hediye rehberi nasıl oluşturulur? Web siteleri ve bloglar için ipuçları

Yazar: Ashley Grant

Devamını Okuyun
Gezi blogları: 5 adımda gezi blogu nasıl açılır?

Yazar: Ariana Crisafulli

Seyahat acentesi web sitenize ek olarak neden (ve nasıl) bir gezi blogu açmanız gerektiğini merak ediyor musunuz?

Devamını Okuyun

Schema işaretlemesi nedir ve e ticaret siteleri için neden önemlidir?

Yazar: Anıl Zengin

E ticaret kategorisinde hizmet veren ve ürün satışı yapılan internet sitelerinde schema işaretlemeleri ne kadar önemli ve satışları/dönüşümleri nasıl etkileyebilir?

Devamını Okuyun

Hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle,

P.S. Online dünyada başarılı olmanız için ihtiyacınız olan araçları GoDaddy'den %20* indirimle alın. İndirimden faydalanmak için bir sonraki siparişinizde sepette nsblogn kodunu kullanın.

Facebook Twitter LinkedIn

Yorumlar