Hediye alma işini son dakikaya bırakanlara… Anneler Günü hediye önerileri blog11'de!

 
 Paylaş
Blog11
 
 
 
 

Anneler Günü Hediyesi Ne Olabilir?

Anneler Günü bu yıl da geldi çattı. En değerlilerimiz annelerimizi Anneler Günü hediyeleri ile mutlu edebilir, onlara unutamayacakları bir sürpriz hazırlayabiliriz. "Anneler Günü hediyesi ne olabilir?" diye düşünüyor ve annenize ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız sizler için hazırladığımız hediye önerilerine göz atabilirsiniz. Bir gün değil her gün hatırlanmaya değer annelerimizin bu özel gününü hatırlamak ve onların yüzünü güldürebilmek için gelin Anneler Günü hediye seçeneklerine hep birlikte bakalım!

 

Tarihteki İlk Anneler Günü

Dünya üzerinde kutlanan en anlamlı günlerden birisi şüphesiz ki Anneler Günü. Her ne kadar annelerimizi bir gün değil her gün sevgiyle ansak da Anneler Günü onları mutlu etmemiz ve değer verdiğimizi göstermemiz için bir vesile oluyor. Anneler Günü ne zaman? Mayıs ayının ikinci Pazar günü her yıl Anneler Günü olarak kutlanıyor. Anneler Günü bu yıl da 12 Mayıs 2019 gününde kutlanacak. Birçoğumuzun aklındaysa tarihteki ilk Anneler Günü'nün nasıl ortaya çıktığı ve nasıl kutlandığı sorusu var. Gelin bu sorunun cevabına hep birlikte bakalım:

 
 
 
 
n11

n11.com, e-posta yoluyla kimlik bilgilerinizi veya şifrenizi sormaz. Bu mesaj size n11.com tarafından Özel Duyuru & Promosyonlardan haberdar olabilmeniz için, duyuru ayarlarınızdaki konuma göre gönderilmiştir.

n11.com'dan promosyon ve duyuru mesajı içeren e-posta almak istemiyorsanız, "Hesabım" sayfasındaki "Kampanyalardan e-postayla haberdar olmak istiyorum" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın.

E-bülten üyeliğinizi iptal etmek için tıklayınız.

Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
Katar Cad. No: 4, İTÜ Teknokent ARI 3, İç Kapı No: 803-902 (Bina Kodu: 902-1580880019)
34467 Sarıyer / İstanbul
Bize Ulaşın: 0850 333 0011
Mersis No: 0309 0345 3320 0013

Bu e-posta mesajında belirtilen fiyat, stok durumu, kampanya ve ürün özellikleri belirli bir süre için geçerlidir.
Güncel fiyatlar için n11.com'u ziyaret edin.

Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

 Paylaş
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar