💥Sana Özel ❰50 TL'ye Varan❱ İndirim Kuponu İçin Acele Et! ✂

Dilediğin şehirde 50 TL'ye varan indirimle konaklama fırsatı! Üyelik Bilgilerinizi değiştirmek için tıklayınız.
 
 Etstur
 
 
Sizi Arayalım  
 
 
 TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA 50 TL'YE VARAN İNDİRİMLE KONAKLA!  
 
 Dilediğin şehirde indirimli konaklamak için aradığın fırsat ETS'de! Seçili otellerde, 23 Nisan'a kadar yapacağın rezervasyonlarda 50 TL'ye varan indirim seni bekliyor! Kupon Kodları: 500-1000 TL arasında 25 TL indirim: 23NIS25, 1001 TL + üzerine 50 TL indirim: 23NIS50.  
 
 
Sehir-Otelleri  Hemen Kullan  Sehir-Otelleri
 
 
Sehir-Otelleri
 
 *Kampanyadan yararlanmak için, kupon kodunun kampanyalar alanından rezervasyon tamamlama sayfasındaki ilgili alana girilmesi gerekmektedir. İndirim bundan sonra hesaplanacaktır. Kampanya, 23 Nisan 2021 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda geçerlidir. Kampanyanın geçerli olduğu otelleri https://www.etstur.com/Sehir-Otelleri linkinden görebilirsiniz. Kupon indirimi etstur.com web sitesi ve mobil uygulamada geçerlidir. Çağrı merkezi ve acentelerden yapılacak rezervasyonlarda geçerli değildir. Kupon indirimi başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kupon kullanım limiti sınırlı sayıdadır. Değişiklik ve iptal yapılması durumunda ilgili kuponun geçerlilik tarihine göre işlem yapılacaktır. Kampanya dahilinde yapılan otel rezervasyonlarının iptal ve iadesi durumunda indirim kuponu tutarı iade edilemez. İptal ve iade işlemlerinde, toplam iade tutarından indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. Kuponlar, otellerin kontenjan durumuna göre geçerli olup, ETS, kuponlarda değişiklik yapma ve kuponu sonlandırma hakkına sahiptir. Kuponlar, geçmişe dönük rezervasyonları kapsamaz, yeni yapılacak rezervasyonlarda geçerlidir. Kupon kodu paraya çevrilemez, başkasına devredilemez veya satılamaz. Etstur, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
 
Bonus'a özel peşin fiyatına 18 taksit!
Ödeme Seçenekleri
 
 
 
 
Facebook  Twitter  Foursquare  Instagram  YouTube  Pinterest  Linkedin  
 
 
Etstur Google Play  Etstur App Store
 
 
 

E-bültenimiz Etstur'un sunduğu kampanyalar, avantajlar ve ürünler hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. bu bildirimde belirtilen hizmet ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. E-posta adresiniz, tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onay üzerine Etstur ve alt markalarına ait veri tabanında kayıtlı bulunmaktadır. Tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onayı iptal etmek isterseniz ileti@etstur.com'a mail ile talebinizi iletebilir, buraya tıklayabilir ya da 444 0 387'yi arayabilirsiniz.
E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için etstur@e.etstur.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Bu mesaj size euro.message hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir

 
Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Mersis No : 0381004079000024
Copyright © 1997-2021 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
 
 
 
 
İzinsiz Gönderim BildirÜyelikten Ayrıl
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar