Ucuzabilet Fırsatlarıyla Ara Tatilini Planla, Bir Sonraki Seyahatinde İndirimi Yakala!

Ara tatil fırsatları ile seyahat et, bir sonraki uçuşun indirimle gelsin!
E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için ucuzabilet@e.ucuzabilet.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Üyelik Bilgilerinizi değiştirmek için tıklayınız.
 Ucuzabilet.com  
  Etstur   
 
 Ara Tatil Keyfini İkiye Katlayan Fırsat!  
 
  Ara tatil döneminde bugüne özel fırsatlarla biletini al, bir sonraki seyahatinde 100 TL'ye varan indirimle uç!  
 
mobil-uygulama-indirim-ucak
 
ucak-bileti-mobil-uygulama
 
bonus3taksit
 
Taksit Seçenekleri
 
 T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye istinaden; yurt içi ve KKTC (Kıbrıs) uçuşlarında zorunlu olan HES Kodu ve PCR testi uygulamaları kaldırılmıştır. Fiyatlara havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve tüm harçlar dahildir. İndirim kuponu, sadece üyelere özeldir. İndirimden faydalanmak için üye olup, satın alma işlemine devam etmeniz gerekmektedir. Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal ve iadesi durumunda indirim kuponu tutarı iade edilemez. İptal ve iade işlemlerinde, toplam ödenen tutardan indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. İndirim hakkı sadece uçak bileti üzerinden kazanılacak olup iptal, iade ve değişikliklerde hava yolu kuralları geçerli olacaktır. Yurt dışı uçuşlarındaki promosyonlu fiyatlar, günlük kur dalgalanmalarına bağlı olarak değişebilir. Kampanya kapsamındaki biletler için değişiklik, iptal ve iade koşulları biletin sınıfına göre değişiklik gösterebilir. Satın alınan biletlerin parkur ve tarihlerine bağlı başka kısıtlamalar olabilir. Bilet kuralları, kurallar bölümünde belirtilmektedir, daha sonra kural değişikliği söz konusu olmamaktadır. Gideceğiniz ülke ile ilgili seyahat uygulamaları ve giriş-çıkış kısıtlamaları hakkındaki güncel bilgilere; aktarma ve varış noktasındaki ülkelerin resmi yayın organlarından ve resmi otoritelerden (konsolosluklardan) ulaşmanız gerektiğini önemle hatırlatır, ülkeye girişlerde zorunlu tutulan, Covid-19 PCR testi ve aşı uygulamaları ile ilgili prosedürleri kontrol etmenizi önemle tavsiye ederiz. Satın alma işlemlerinizi hava yolu kurallarını okuyarak gerçekleştirin. Ucuzabilet kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
 
 BİZİ TAKİP EDİN Bize Ulaşın  
     
 
 

E-bültenimiz Ucuzabilet'in sunduğu kampanyalar, avantajlar ve ürünler hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. bu bildirimde belirtilen hizmet ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. E-posta adresiniz, tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onay üzerine Ucuzabilet ve Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. alt markalarına ait veri tabanında kayıtlı bulunmaktadır. Tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onayı iptal etmek isterseniz buraya
tıklayabilir ya da 444 87 87'yi arayabilirsiniz. E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için etstur@e.etstur.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Bu mesaj size euro.message hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Mersis No : 0381004079000024 Copyright © 1997-2022 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır.

İzinsiz Gönderim BildirÜyelikten Ayrıl
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar