YAZ 🏖 Hazır mısın? Yazlık stiller geldi bile!

400 TL VE ÜSTÜ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ 
online versiyon
400 TL VE ÜSTÜ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
Ready or not
Hazır mısın? Yaz geldi bile! ☀️ Henüz eksiklerini tamamlamadın mı? Havaya girmek için bu mükemmel stillere hemen göz at 👉 Kroşe ya da kolsuz elbiseler, çiçekli ya da soyut desenler, çok hafif dokulara sahip tulumlar, kısa etek ve pareolar, denim şortlar veya bermudalar… Yaz moduna daha hızlı girmek için stiline hemen karar ver! 
FAVORİ PARÇANI KESİNLİKLE BURADA BULACAKSIN. KAÇIRMA!
MAYO ELBİSE TOP
TAILORING ŞORTLAR ETEKLER
 ;
Kadın Erkek
Mağazaya ücretsiz gönderi
Siparişler ve İadeler
Müşteri Hizmetleri
AppStore iOS app Android android app
insta FB Tiktok YT TW Pint
Bu iletiyi Bershka bültenine üye olduğunuz için aldınız. Tarafımızca saklanan kişisel verilerinize ilişkin olarak erişim, düzeltme, silme veya itiraz gibi haklarınızı kullanmak için Bershka Giyim Ithalat Ihracat Ve Ticaret Limited Şirketi 'e/'a hitaben dataprotection@bershka.com  adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Aboneliğini askıya almak istiyorsan lütfen buraya tıkla.

Tüm Hakları Saklıdır.
 

Yorumlar