Bershka x Smiley🫶 Seni ne güldürür?

400 TL VE ÜSTÜ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ 
online versiyon
400 TL VE ÜSTÜ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
SMILE LOOKS GOOD ON YOU
Bershka, her iki markanın da eğlencesini ve pozitifliğini ortaya çıkarmak için Smiley ile iş birliği yapıyor! Artılmış gerçeklik modasına öncülük eden dijital bir platform olan DRESSX sayesinde, mutluluğun gücünü yenilikçi bir şekilde paylaşarak Smiley'nin 50. doğum gününü kutluyoruz!
Fiziksel Smiley koleksiyonumuzu baz alarak kullanıcılara ilk kez dijital giysilerini oluşturma fırsatını veriyoruz. Meta dolabını oluşturmanın ve fijital giysilerimizi sergilemenin zamanı şimdi geldi!
FAVORİ PARÇANI KESİNLİKLE BURADA BULACAKSIN. KAÇIRMA!
MAYO ELBİSE T-SHIRT
ŞORTLAR TOP AYAKKABI
 ;
Kadın Erkek
Mağazaya ücretsiz gönderi
Siparişler ve İadeler
Müşteri Hizmetleri
AppStore iOS app Android android app
insta FB Tiktok YT TW Pint
Bu mail ITX Turkey Perakende İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi & BERSHKA BSK ESPAÑA, S.A. adına yakın zamanda tarafınızca vermiş olduğunuz ticari bilgilendirme yetkisi nedeniyle BERSHKA tarafından gönderilmiştir. Hatırlatmak isteriz ki, markamıza ait web sitemize göz atarak sitede yer alan kişisel verilerinizin korunması ve gizlilik politikamız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen web sitemizde yer alan İletişim kısmından bize ulaşınız.

Üyelikten çıkmak için buraya tıklayınız.
 

Yorumlar