Şehirden uzaklaşmak için mükemmel stiller 🌇

500 TL VE ÜSTÜ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ 
online versiyon
500 TL VE ÜSTÜ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
Sen bir şehir insanısın ve bizce en iyisi! Ancak bazen şehirden biraz uzaklaşmak herkese iyi gelir. İşte bu yüzden yepyeni, akıcı ve çok şehirli stillerle dolu bu seçenekleri senin için bir araya getirdik.
Straplez elbiseler, bol pantolonlar, biker pantolonlar, bermudalar, crop top'ların üstüne oversize gömlekler, bucket şapkalar, yeşil renkler, toprak tonları... Artık şehirden uzaklaşmak isteyecek birden fazla kişi var 😏 Hemen keşfet!
En sevdiğin jean'lerinden daha ikonik ne olabilir?
Daha uzun süre dayanan dayanıklı jean'ler tasarlamak için Ellen MacArthur Vakfı'nın Jeans Redesign yönergelerini izledik. İster başkalarına ver, ister onlara ikinci bir hayat ver, onları gerçekten yeni tutmak için daha az yıkarsın. Dairesel tasarımın küçük taşları. Sürece dahil olan daha az su içeren jean'ler. Ekolojik olarak yetiştirilmiş pamuğa dönüştürülen en az %84 pamuktan ve geri dönüşümlerini kolaylaştırmak için %15 geri dönüştürülmüş pamuktan üretildi. Uzun süre dayanması için tasarlanmış ve hâlâ üzerinde oldukça harika görünen jean'ler. Bu sadece bir başlangıç. Yeni favori jean'lerine merhaba de.
FAVORİ PARÇANI KESİNLİKLE BURADA BULACAKSIN. KAÇIRMA!
MAYO ELBİSE T-SHIRT
ŞORTLAR TOP AYAKKABI
 ;
Kadın Erkek
Mağazaya ücretsiz gönderi
Siparişler ve İadeler
Müşteri Hizmetleri
AppStore iOS app Android android app
insta FB Tiktok YT TW Pint
Bu mail ITX Turkey Perakende İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi & BERSHKA BSK ESPAÑA, S.A. adına yakın zamanda tarafınızca vermiş olduğunuz ticari bilgilendirme yetkisi nedeniyle BERSHKA tarafından gönderilmiştir. Hatırlatmak isteriz ki, markamıza ait web sitemize göz atarak sitede yer alan kişisel verilerinizin korunması ve gizlilik politikamız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen web sitemizde yer alan İletişim kısmından bize ulaşınız.

Üyelikten çıkmak için buraya tıklayınız.
 

Yorumlar