Erken Rezervasyon Fırsatları THY'de Seni Bekliyor!

Seyahatlerini planla!
E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için ucuzabilet@e.ucuzabilet.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Üyelik Bilgilerinizi değiştirmek için tıklayınız.
 Ucuzabilet.com  
  Etstur   
 
 THY ile Erken Rezervasyon Yapmaya Ne Dersin?
 
 


 
 THY ile uçak biletini 816 TL'den başlayan fiyatlarla alabilirsin. 2 gün geçerli erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmamak için acele et!
 
 
thy-erken-rezervasyon-firsatlari
 maximumtaksit
 
Taksit Seçenekleri
 
 
Kampanya THY uçuşlarında geçerlidir. Belirtilen ücretlere; Ercan Havalimanı, codeshare seferleri ve Ajet seferleri hariç, tüm vergi ve harçlar dahildir. Kampanyadan yararlanmak için rezervasyon ve biletleme aynı anda yapılmalıdır. İlgili kampanya ve kuralları sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Uçuşlar kampanyalı fiyatlar üzerinden satışa sunuluyor. Satışa sunulan fiyatlar, uçaktaki doluluk oranına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Promosyon fiyatlar, müsaitlik durumuna göre değişkenlik gösterebilir. Kampanyalı biletler için değişiklik, iptal ve iade koşulları biletin sınıfına göre değişiklik gösterebilir. Bilet kuralları, Kurallar bölümünde belirtilir, daha sonra kural değişikliği yapılamaz. Satın alma işlemlerinizi hava yolu kurallarını okuyarak gerçekleştirin. Değişiklik ve iptal kuralları biletin sınıfına göre değişkenlik gösterir. Türk Hava Yolları ve Ucuzabilet, kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
 
 BİZİ TAKİP EDİN Bize Ulaşın  
     
 
 

E-bültenimiz Ucuzabilet'in sunduğu kampanyalar, avantajlar ve ürünler hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. bu bildirimde belirtilen hizmet ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. E-posta adresiniz, tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onay üzerine Ucuzabilet ve Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. alt markalarına ait veri tabanında kayıtlı bulunmaktadır. Tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onayı iptal etmek isterseniz buraya
tıklayabilir ya da 444 87 87'yi arayabilirsiniz. E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için etstur@e.etstur.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Bu mesaj size euro.message hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Mersis No : 0381004079000024 Copyright © 1997-2024 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır.

İzinsiz Gönderim BildirÜyelikten Ayrıl
Bu mesaj size Related Digital aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar