😎Yeni Üyelere Özel Fırsatlarla Okula Dönüş Seyahatin İndirimli Olsun!✈️📣

Yeni üyelere özel fırsatları kaçırma!
E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için ucuzabilet@e.ucuzabilet.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Üyelik Bilgilerinizi değiştirmek için tıklayınız.
 Ucuzabilet.com  
  Etstur   
 
 Yeni Üyelere Özel Okula Dönüş İndirimleri Ucuzabilet'te Seni Bekliyor!
 
 


 
 Okula dönüş seyahatini avantajlı fiyatlarla gerçekleştirmek için sen de hemen Ucuzabilet'e üye ol; araç kiralama ve uçak bileti fırsatlarını kaçırma!
 
 
 
 
 
karma-kampanyalar
 maximumtaksit
 
Taksit Seçenekleri
 
 
-İndirim kuponu kampanyası; Ucuzabilet'e 28 Ağustos 2024,saat 09:00'dan sonra oluşturulacak üyelikler için geçerlidir. -Oluşturduğun üyeliğinin onaylanması için mail adresine gönderilen aktivasyon linki üzerinden onay işlemini tamamlaman halinde, indirim kuponunu "Hesabım/İndirim Kuponlarım" alanından görüntüleyebilirsin. - Mobil uygulama üzerinden yapacağın uçak bileti satın alma işleminde kullanabileceğin indirim kuponun, üyelik hesabına otomatik tanımlanır. - İndirim kuponunu, "Hesabım/İndirim Kuponlarım" alanından ya da uçuşunu seçtikten sonra, satın alma sayfasında karşına çıkacak yolcu bilgileri sayfasındaki "İndirim Kodu Kullan" alanında görebilirsin. - İndirim kuponu için son kullanma tarihi; 1 Eylül 2024, 23.59'a kadar. - İndirim kuponu, çoklu uçuş seçeneğinde kullanılamaz. - İndirim kuponu, mobil uygulamamızdan alınacak biletlemelerde geçerli olacaktır. - Kampanya indirimi, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda geçerlidir. - Her üye, indirim kuponunu bir kez kullanabilir. - İndirim kuponu charter uçuşlar için geçerli değildir. - Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal ve iadesi durumunda, indirim kuponu tutarı iade edilemez. - İptal ve iade işlemlerinde, toplam iade tutarından indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. - İndirim hakkı sadece uçak bileti üzerinden kazanılacak olup iptal, iade ve değişikliklerde hava yolu kuralları geçerli olacaktır. - Bu kampanya, başka bir kampanya veya başka bir indirim ile birleştirilemez. - Ucuzabilet, kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
 
 BİZİ TAKİP EDİN Bize Ulaşın  
     
 
 

E-bültenimiz Ucuzabilet'in sunduğu kampanyalar, avantajlar ve ürünler hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. bu bildirimde belirtilen hizmet ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. E-posta adresiniz, tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onay üzerine Ucuzabilet ve Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. alt markalarına ait veri tabanında kayıtlı bulunmaktadır. Tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onayı iptal etmek isterseniz buraya
tıklayabilir ya da 444 87 87'yi arayabilirsiniz. E-bültenimizin Gelen Kutunuza düştüğünden emin olmak için ucuzabilet@e.ucuzabilet.com adresini Adres Defterinize ekleyiniz.
Bu mesaj size euro.message hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Mersis No : 0381004079000024 Copyright © 1997-2024 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır.

İzinsiz Gönderim BildirÜyelikten Ayrıl
Bu mesaj size Related Digital aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.

Yorumlar